Repair Café

Elke 2e zaterdag van de maand vindt in de WisseWasjes het Repair café plaats!

Hoewel de naam doet vermoeden dat het hier een gewoon café betreft, is dit niet het geval, maar is het een plek waar kapotte spullen worden gerepareerd. Mensen die het Repair Café bezoeken nemen deze spullen mee van huis.

Voor wie is het Repair Café? Het Repair Café is voor alle Almeerders, dus van jong tot oud is van harte welkom.

Repareren doet u samen met vrijwilligers van het Repair Café of u kunt gebruik maken van de aanwezige gereedschappen en zelf de reparatie doen.

De vaklui in het Repair Café weten bijna altijd raad, ze repareren of ontdekken wat er kapot is en verwijzen door. Het Repair Café is ook bedoeld om buurtbewoners op een nieuwe manier met elkaar in contact te brengen en te ontdekken dat er heel veel kennis en praktische vaardigheden in de buurt aanwezig zijn.

Wat zijn de kosten? Onze kennis en tijd zijn een cadeautje, maar eventuele onderdelen die vervangen moeten worden, moet u wel afrekenen of zelf meebrengen. Vindt u dat we het goed hebben gedaan dan mag u iets in de fooienpot doen en natuurlijk een reactie schrijven in het gastenboek of op onze Facebook pagina de WisseWasjes.

Het Repair Café staat voor duurzaamheid, elkaar helpen en kennis overdragen.